New Learning Centre Watercolour Visual 1
New Learning Centre Watercolour Visual 2
New Learning Centre Watercolour Visual 3

NEW LEARNING CENTRE

In 2015, Janna worked on artist's impressions of an initial concept design for the transformation of the main building at The Sustainability Centre, in East Meon, into the New Learning Centre.  The main building is the hub and focal point of the Sustainability Centre, and currently houses the main reception in a public foyer, toilets, offices, cafe, conference room and indoor classroom space.  The building currently has no insulation, a leaking flat roof and has very poor energy efficiency, but the aim is to retrofit rather than replace the existing building.  The concept here is based on an organic structure encapsulating the old HMS Mercury building, with skeletal roundwood legs pinning down the great curved wildflower shell.

Registered Company: 9722441     |     studio@grainarchitecture.co.uk     |     07929 354 612     |     Based in Surrey, UK

Privacy Policy        |       © 2021 by Grain Architecture Ltd.